top of page

Vacature 

Energie Presatie Adviseur -Woningbouw

EPA-W (B/D)

Op dit moment bouwen we aan een team en zijn we op zoek naar jou! Wil jij graag meebouwen, ondernemen, pionieren en Nederland weer een stukje duurzamer maken? Solliciteer dan direct!

Parttime/fulltime

32 - 40 uur

Per direct

Residential%20Homes_edited.jpg

Wie zoeken we

Als Energie Prestatie Adviseur bezit je kennis van bouwen, installatietechniek en bouwfysica. Je gaat deze kennis en vaardigheden inzetten om vastgoedeigenaren te helpen met het realiseren van het verduurzamen van woningen en appartementen complexen en het opstellen van energielabels & BENG berekeningen. Je wordt enthousiast van het uitvoeren van analyses, uitvoeren van inspecties en het adviseren en begeleiden van verduurzamingsvoorstellen. Je bent niet bang om de uitdaging aan te gaan en projecten op te pakken en tot een succes te maken!

Wat je taken zijn

Als Energie Prestatie adviseur ga je zelfstandig woningen en appartementen complexen voorzien van energielabels en duurzame adviezen. Na de nodige voorbereidingen ga je de bouwkundige en installatietechnische eigenschapen van het complex in kaart brengen. Vervolgens ga je zelfstandig op kantoor te werk om de gebouwen door te rekenen en adviezen aan belangrijke KPI's te toetsen. Als resultaat stel je de officiële energielabels vast of adviseert de vastgoedeigenaar over de te nemen duurzaamheidsmaatregelen. Je probeert de klant te inspireren en neemt hem mee in de te nemen vervolgstappen.

Daarnaast voer je ook de officiële BENG- en MPG berekeningen uit voor kleine & grote projectmatige nieuwbouwprojecten.

Kantoorgebouw
Vertrouwen zakenman

Wat je in huis hebt

 • Passie voor techniek en duurzaamheid.

 • Je bent in het bezit van de vakbekwaamheid voor EP-W (Basis en/of detail)

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van bouwkunde, werktuigbouwkunde, energietechnieken of vergelijkbaar.

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring binnen het werkveld energietransitie.

 • Je hebt een intrinsieke drive en werklust als het gaat om het neerzetten van resultaten. Of je nu in een team werkt of alleen de diepte in gaat, je kunt prima je weg vinden.

 • Je kan de informatie die ertoe doet omzetten in scherpe presentaties en kunt dit presenteren, of hebt het leervermogen om deze competenties je eigen te maken.

 • Je vindt zelfontplooiing en persoonlijke groei belangrijk. Het opdoen van nieuwe kennis en inzichten is voor jou vanzelfsprekend.

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris passend bij ervaring en inzet.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Na een jaarcontract uitzicht op een vast contract.

 • Veel ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatieven.

Woongebouwen met zonnepanelen

Wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan direct!

Upload je CV*
Upload je motivatie

Bedankt voor uw sollicitatie,

we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

bottom of page