top of page
Nieuwbouw rijtjeshuizen

Duurzaam bouwen

Voor nieuwbouw en bijzondere projecten

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is het creëren van gebouwen van de toekomst. Vele nieuwbouwprojecten houden de basis vereisten volgens Bouwbesluit 2012 aan. Maar wat als je je project nóg duurzamer wilt maken. Waar moet je beginnen?

Gebouwen van de toekomst houden rekening met mens en milieu tijdens het ontwerp, realisatie, gebruik en recycling fase. Gezonde duurzame gebouwen dat gebruik maakt van circulaire materialen met een lage milieubelasting en een klimaatinstallatie dat de gezondheid van de gebruiker waarborgt.

Susthermo B.V. ondersteunt u tijdens het ontwerpproces en adviseert u graag hoe u gebouwen van de toekomst creëert. Lees hieronder om te lezen hoe we dat doen.

Green Buildings

Duurzaam bouwen

Energietransitie

Architecten

Teken bureaus

Aannemers

Wie adviseren wij graag?

(semi) overheden

Advies

bureaus

Project ontwikkelaars

Overige bedrijven

Hoe kunnen wij u helpen?

MPG berekening

De MilieuPrestatieGebouw berekening is een belangrijke indicator in het bepalen van hoe duurzaam het materiaalgebruik van een gebouw of woning is. De MPG-score laat zien of het gebouw aan de gestelde eisen in het Bouwbesluit 2012 voldoet en welke milieubelasting het over zijn gehele levensduur heeft.

Advies op maat

Wij adviseren u graag op maat. In een uitgebreid adviestraject gaan we samen op zoek naar de beste bouwkundige en installatietechnische keuzes om zo duurzaam mogelijk te bouwen. In een uitgebreid gesprek bespreken we de diverse mogelijkheden en stemmen we de eisen en wensen af. Aan de hand van dit gesprek gaan werken we verschillende mogelijkheden uit en beoordelen we de mogelijkheden aan duurzaamheid, technische- en financiële haalbaarheid. Hiermee helpen we u bij het maken van keuzes om duurzame gebouwen van de toekomst te realiseren.

Hoe duurzaam is uw ontwerp?

Geen probleem, wij helpen u graag!

Vraag hieronder direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Architect hold plannen

Susthermo B.V.

Binnen 10 dagen uw officiële rapportages

Uitgebreide advisering voor de te nemen maatregelen

Altijd vaste scherpe prijzen zonder annuleringskosten

Uitgebreide bouwkundige en installatietechnische kennis

Eén vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces

Duurzaam bouwen doen we samen

bottom of page