top of page

Over Susthermo B.V.

Susthermo B.V. is door Janick Elferink in 2020 opgericht met als doel om ondernemers en particulieren te ondersteunen bij het verduurzamen van hun vastgoed en hiermee de kloof tussen de vraag naar verduurzaming, inhoudelijke kennis en technische innovatieve oplossingen te verkleinen. Onbekend maakt onbemind. Een bekende problematiek die juist nu komt bovendrijven waardoor de ondernemer wel wil verduurzamen maar de hoe-vraag niet weet te beantwoorden. Susthermo B.V. gaat graag samen met u de uitdaging aan om uw vastgoed naar een hoger plan te tillen en de generatie na ons te inspireren.

Uw partner voor
duurzaam wonen & werken

Mooie zonsondergang

Onafhankelijk advies

Susthermo B.V. heeft als doel om u zo goed mogelijk te helpen met het verduurzamen van uw vastgoed. Susthermo B.V. is niet verbonden aan leveranciers of afnemers. Het bieden van de beste oplossing voor uw vastgoed is het enige doel.

Duurzame energie

Innovatief denken

Elk pand en bedrijf is uniek. Dit vraagt om een passende oplossing waarbij innovatieve denkwijze, technische- en financiële haalbaarheid voorop staan.

Twee Mannelijke handen schudden

U staat centraal

Naast het leren kennen van uw vastgoed is het ook belangrijk om u en uw activiteiten te leren kennen. Alleen zo kan Susthermo B.V. het beste advies geven om uw vastgoed en bedrijfsactiviteiten toekomstbestendig te maken.

Janick Elferink

Susthermo B.V. is een onderneming van Janick Elferink.

Janick heeft na zijn universitaire opleiding aan de Universiteit Twente zich jaren lang gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor warmtepompen, zonneboilers & thermische opslagsystemen. Kennis & inzicht van duurzame technische oplossingen is dan ook ruim aanwezig. De switch naar een eigen onderneming kwam doordat het steeds duidelijker werd dat de technologie op zichzelf niet het probleem was. Vooral de kloof tussen vraag en het aanbod is hierbij de vertragende factor. Juist hier kan hij zijn passie en kennis inzetten om de energietransitie daadwerkelijk te versnellen.

 

Een heldere en haalbare aanpak is juist datgene wat de maatschappij nu mist en waar ik me persoonlijk voor ga inzetten!

IMG-20210123-WA0002_edited_edited.png
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page