top of page

Over Susthermo B.V.

Susthermo B.V. is in 2020 opgericht met als doel om ondernemers en particulieren te ondersteunen bij het verduurzamen van hun vastgoed en hiermee de kloof tussen de vraag naar verduurzaming, inhoudelijke kennis en technische innovatieve oplossingen te verkleinen. Onbekend maakt onbemind. Een bekende problematiek die juist nu komt bovendrijven waardoor de ondernemer of projectontwikkelaar wel wil verduurzamen maar de hoe-vraag niet weet te beantwoorden. Susthermo B.V. gaat graag samen met u de uitdaging aan om uw vastgoed en project naar een hoger plan te tillen en de generatie na ons te inspireren.

Uw partner voor
duurzaam wonen & werken

Mooie zonsondergang

Onafhankelijk advies

Susthermo B.V. heeft als doel om u zo goed mogelijk te helpen met het verduurzamen van uw vastgoed of project. Susthermo B.V. is niet verbonden aan leveranciers of afnemers. Het bieden van de beste oplossing voor uw vastgoed is het enige doel.

Duurzame energie

Innovatief denken

Elk pand, bedrijf of project is uniek. Dit vraagt om een passende oplossing waarbij innovatieve denkwijze, technische- en financiële haalbaarheid voorop staan.

Twee Mannelijke handen schudden

U staat centraal

Naast het leren kennen van uw vastgoed en project is het ook belangrijk om u en uw activiteiten te leren kennen. Alleen zo kan Susthermo B.V. het beste advies geven en uw vastgoed en project toekomstbestendig te maken.

Bouwen aan de toekomst

bottom of page