top of page

Vacature 

Adviseur Duurzaamheid & Bouwfysica

Op dit moment bouwen we aan een team en zijn we op zoek naar jou! Wil jij graag meebouwen, ondernemen, pionieren en Nederland weer een stukje duurzamer maken? Solliciteer dan direct!

Parttime/fulltime

32 - 40 uur

Per direct

Architecture Model Schetsen

Wie zoeken we

Als adviseur Duurzaamheid & Bouwfysica ben je verantwoordelijk voor het geven van advies aan onze klanten over hoe zij hun bouwprojecten op een duurzame manier kunnen verbeteren en realiseren. Je bent het aanspreekpunt voor bouwfysische vraagstukken en zorgt ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op advies van hoge kwaliteit. Je gaat bezig met het uitvoeren & analyseren van Bouwbesluit toetsingen, BENG- en MPG berekeningen. Ook andere bouwfysisch berekeningen die benodigd zijn om het advies volledig te maken behoren tot je werkzaamheden.

Wat je taken zijn

Als adviseur ga je zelfstandig of samen nieuwbouwprojecten onder handen nemen. In overleg met de opdrachtgevers voer je de berekeningen uit en geef je scherpe en heldere adviezen over de te nemen maatregelen en verbeteringen. Je houdt je niet in om buiten de kaders te denken en innovatieve oplossingen aan te dragen om het project naar een hoger niveau te brengen. Je probeert de klant te inspireren en neemt hem of haar mee in de te nemen vervolgstappen. Daarnaast ben je ook een partner in het analyseren en opmaken van verduurzamingsadviezen voor de utiliteitsbouw.

Nieuwbouw rijtjeshuizen
Vertrouwen zakenman

Wat je in huis hebt

  • Passie voor techniek en verduurzaming

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van bouwkunde, werktuigbouwkunde, energietechnieken of vergelijkbaar.

  • Minimaal 3 jaar werk ervaring binnen het werkveld.

  • Je hebt een intrinsieke drive en werklust als het gaat om het neerzetten van resultaten. Of je nu in een team werkt of alleen de diepte in gaat, je kunt prima je weg vinden.

  • Je kan de informatie die ertoe doet omzetten in scherpe presentaties en kunt dit met impact presenteren, of hebt het leervermogen om deze competenties je eigen te maken.

  • Je vindt zelfontplooiing en persoonlijke groei belangrijk. Het opdoen van nieuwe kennis en inzichten is voor jou vanzelfsprekend.

Wat we bieden

  • Een marktconform salaris passend bij ervaring en inzet.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Na een jaarcontract uitzicht op een vast contract.

  • Veel ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatieven.

Woongebouwen met zonnepanelen

Wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan direct!

Upload je CV*
Upload je motivatie

Bedankt voor uw sollicitatie,

we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

bottom of page